Mustaschpins

Mustaschpin_bild

Movember

Movember Foundation är en global välgörenhetsorganisation med målet att hjälpa män att leva lyckligare, hälsosammare och längre liv.
Läs mer om Movember Foundation

Beställ mustaschpins
Genom att beställa mustaschpins till dig, er klubb, förening, klass eller företag är ni med och bidrar till Movember. Stora som små ordnar är givetvis välkomna och ni väljer själva om du/ni vill beställa pins för att behålla själva eller för att sälja vidare. Det spelar ingen som helst roll, du är en hjälte oavsett!

Alla fält med en * behöver fyllas i.Betalning görs via Swish

swish-logo
Mobilnummer: 073-50 19 532 Mottagare: Johan Riska
Viktigt att ange: För- och efternamn


Round Table Sverige
Vi utgör den svenska grenen av den globala sällskapsklubben Round Table International, med 51 medlemsländer. Round Table Sverige har drygt 2.300 medlemmar från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Läs mer om Round Table Sverige

Vi ska bli nummer ett i år igen
2015 var en jämn kamp in i det sista, slutligen stod det klart att Round Table Sweden knep hem första platsen på Movembers rankinglista över vilket team som kämpat hårdast och lyckats samlat in mest pengar.
Se rankinglistan

RT116 Finspång
Mustaschpinsen har tagits fram av RT116 Finspång i mån för att stödja kampen om att vi män ska leva ett lyckligare och hälsosammare liv. RT116 står även för försäljningen och drift av denna sida. Hela överskottet går oavkortat till Movember Foundation.

Roundtable_header-1


Frågor eller funderingar?
Skriv några rader, ring eller sms:a.
Johan Riska
Johan@picmore.se
073-50 19 532